Una tarda, al començament de la primavera de 2008, en Ramon em va dir que l’Oriol, llavors regidor d’Infància i Joventut, volia parlar amb mi sobre l’interès municipal que hi havia per donar un nou format al casal d’estiu municipal. Ens vam trobar a l’Alèxia, i, després de parlar una bona estona i d’imaginar com podria ser aquest casal d’estiu cent per cent arenyenc, vam quedar que el Floc donaria voltes al nou projecte.
A l’equip Floc del moment la idea va agradar, i amb la Judit vam assumir el compromís de fer una primera proposta. Ens pocs dies ja teníem un word titulat “2008, un estiu genial”, perquè com a totes les grans aventures, li calia un títol engrescador. La primera idea va ser molt ben rebuda, i la Susanna també s’hi va bolcar per poder fer realitat el projecte.
Ara que estem en plena cocció de la que serà la desena edició d’Un Estiu Genial, recordo aquella primera reunió a l’Alèxia i veig com aquell full en blanc s’ha pintat, escrit i dibuixat de moltes maneres i amb moltes mans. L’EG ha crescut, evolucionat, millorat, però els components bàsics de la nostra fórmula segueixen sent els mateixos: educació, joc i equip. Moltes felicitats a tots i totes els que hem participat i gaudit un o molts estius d’aquest casal que plegats fem que sigui cada juliol GENIAL!

Gemma

banner-eg2017-fons-blanc