La seva primera actuació va ser gravada pels Rei Lil Jon a l’àlbum de Crunk, el 2002, després del qual ell va llançar el seu primer àlbum en solitari el 2004, titulat MIAMI. Des de llavors, ha publicat dos àlbums sota el mateix segell: El Mariel el 2006 i l’Èxode de 2007. Llavors, la seva Rebelution el 2009, que incloïa singles “I Know You Want Krazy”. El 2010 va aconseguir fama internacional, cobrint el mercat europeu en col.laborar amb Enrique Iglesias en la cançó “I Like It” i en el mercat americà amb la seva col·laboració amb el raper Usher en el senzill “DJ Got Us Fallin ‘in Love”. En el món del ball s’han fet coneguts els seus temes “Si el teu boqueta fora”, també el seu tema “Maleït Alcohol” i “Bon Bon Bon”. També ha col·laborat amb Shakira en la cançó “Rabiosa” obtenint un gran èxit; col·laborà també amb les mexicanes Belinda i Paulina Rubió, tenint gran acceptació.

El solista també ha tingut l’oportunitat de cantar amb altres grans estrelles com Akon amb “Shut It Down” i MR. Right Now, amb Chris Brown “international love”, [Jason Derulo] “My life”. El 2011 va gravar la cançó “On the floor” amb Jennifer López. També va gravar el tema “Tu Cuerpo” en què Jencarlos Canela va fer una col.laboració. Pitbull domina tant l’anglès com el castellà, i utilitza ambdós idiomes per crear les seves cançons, en barrejar els dos idiomes o cadascun separadament.

CANÇONS

– DON’T STOP THE PARTY

– FEEL THIS MOMENT (SENCERA)

-GIVE ME EVERYTHING

-RAIN OVER ME FEAT

-HOTEL ROOM SERVICE

-I KNOW YOU WANT ME

-GET IT STARED FEAT

-SHUT IT DOWN

-INTERNATIONAL LOVE (FONS)

-ON THE FLOOR

-PA’RRIBA PA’BAJO

-LIVE IT UP

-RABIOSA

I MOLTES MÉS…

 

Autores: ESTER, NATALIA I LAIA