Aquest estiu s’estrena  la segona part de la famosa comèdia “Gru, mi villano favorito”. En Gru torna a la gran pantalla amb totes les seves gracioses aventures. Ara que l’incansable i emprenedor Gru ha deixat enrere una vida dedicada a les malifetes per criar Margo, Edith i Agnes, disposa de molt temps lliure per gaudir amb elles, el Dr Nefario i els minions. En aquesta pel·lícula en Gru torna amb el seu caràcter però a l’haver de cuidar d’unes nenes adorables com a la seva primera pel·lícula ja no te aquell antic caràcter. Just quan comença a adaptar-se a aquesta actitud d’home de família, una organització mundial dedicada a la lluita contra el mal li truca a la porta perquè s’hi afegeixi. Juntament amb la seva nova companya, anomenada Lucy Wilde, en Gru haurà de descobrir qui és responsable d’un crim i condemnar-lo. Cal recórrer al major ex malvat del món per atrapar a qui aspira a ocupar aquest lloc. I així acaba la nostra primera pel·lícula que us presentarem.

Els protagonistes de la segona pel·lícula ja es van presentar a la seva primera pel·lícula: MONSTRUOS S.A. Però abans de ser independents a la seva casa pròpia van haver d’estudiar a la MONSTRUOS UNIVERSITY,  la millor universitat de monstres. A la primera pel·lícula se suportaven molt, però temps enrere, entre en Mike Wazowski y James P. Sullivan, que són els dos protagonistes, creats pels directors d’Up  i Toy Story , tenien una rivalitat que no s’assemblaven gens en actitud. Tenien tanta rivalitat perquè en Mike Wazowski sempre ha somiat amb ser un “espantador”. Gràcies als seus bons estudis, és admès a Monsters University. El primer dia de classe, la degana de la facultat d’ensurts Hardscrabble els informa que al final del semestre hi haurà un examen final i els que no aprovin estaran fora del Programa de Ensurts mentre que a en James, el monstre blau, no li interessava ni obrir un llibre. Això diu molt perquè, per exemple, quan un estudiava, l’altre feia festes, posava la música a molt volum i en Mike, el monstre verd, intentava estudiar pel de nervis pel que s’havia dit a les classes de l’examen final. El dia de l’examen final, Mike i Sulley tenen una baralla en la qual destrossen una de les possessions més preuades de Hardscrabble, provocant que tots dos siguin expulsats del Programa d’Ensurts i que Sulley sigui rebutjat pels Roar Omega Roar. Amb la intenció de demostrar que és un bon espantador, Mike tracta de participar en una sèrie de proves conegudes com les “Sustolimpiadas”, els guanyadors seran els monstres més esfereïdors de la universitat.

Nosaltres us recomanem aquestes pel·lícules!!

Autors: Ilias i Sergi