Una vegada més us convoquem a participar de la gimcana familiar de Festa Major organitzada pel FLOC amb el suport de l’Ajuntament d’Arenys de Mar. Us proposem gaudir d’un matí molt agradable participant i fent proves de les de tota la vida. Es tracta de formar grups d’entre 4 i 6 persones amb infants, adolescents, pares o mares, tietes o tiets, avis, amics i amigues o tothom que tingui ganes de passar-s’ho bé.

Hi ha proves obligatòries i un munt de petits controls optatius per passar-s’ho de meravella. Només cal llegir les bases i posar-se en marxa! Aquí podeu fer la inscripció online: http://www.arenysdemar.cat/formulari.php?id=26211

Correu!! Les inscripcions es tanquen el 4 de juliol!! A continuació adjuntem les bases:

6a Gimcana familiar per a famílies i colles d’amics. Bases de participació.

ELS EQUIPS: Els equips han d´estar formats per un mínim de 4 persones i un màxim de 6 sense límit d´edat. Fins a 13 anys cal anar acompanyat d´un adult, i de 14 a 17 s´ha de portar una autorització del pare o mare que, si ho voleu, podeu descarregar-vos aquí.

Cada equip ha de tenir un nom de grup, i portar un distintiu o indumentària original que es presentarà a l´inici de la gimcana a la taula central de l´organització.

INSCRIPCIONS: La inscripció a la gimcana és gratuïta.

Les inscripcions estan obertes des d’avui i es tancaran el 4 de juliol i cal emplenar i enviar aquest formulari.

FUNCIONAMENT: La gimcana se celebrarà el diumenge 7 de juliol de 2013, entre les 10 del matí i la 1 del migdia.

Tots els equips hauran de passar per la taula central, al C.C.Calisay, abans de les 11 del matí per tal de recollir les seves instruccions. Si un equip no es presenta abans d´aquesta hora, l´organització entendrà que no participa a la gimcana.

S´hauran de realitzar 5 proves obligatòries perquè la gimcana sigui vàlida, i un munt de petits controls optatius que serviran per pujar la puntuació i que es podran fer tantes vegades com es vulgui.

Cada equip haurà de portar un reproductor de ràdio portàtil per poder sintonitzar Ràdio Arenys, ja que algunes indicacions i enigmes a resoldre només es diran per antena.

La gimcana s´acabarà quan l´equip hagi superat totes les proves o bé superat el temps límit de la 1 del migdia.

En acabar la gimcana cada grup podrà prendre un refrigeri davant al C.C. Calisay.

PUNTUACIÓ: La superació o resolució de les 5 proves centrals, els petits controls i els enigmes us donaran diferents punts que sumats donaran la classificació final.

En cas de que hi hagi empat de punts, es decidirà el guanyador segons:
a)  l´equip que més controls i enigmes hagi resolt.
b)  l´equip que més puntuació hagi tret a les 5 proves.
c)  l´originalitat de la indumentària que porti el grup.
d)  l´equip que s´hagui inscrit abans.
Aquesta és una activitat inclosa en la programació de Sant Zenon 2013 a Arenys de Mar i que està organitzada per la Regidoria de Cultura de l´Ajuntament d’Arenys de Mar i el Floc.